Esküvőszervezés esküvő helyszín Budapest Trófea Grill Étterem

Trófea Grill Étterem RendezvényszervezésHa biztosra akar menni... Trófea Grill Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés felsõfokon!

Az esküvõ mindig, mindenkinek egy felejthetetlen pillanat, ilyenkor még inkább szeretet és boldogság tölti meg a szíveket. Mi itt a Trófea Grill Buda Rendezvényszolgálatánál arról gondoskodunk, hogy ehhez minden feltétel adott legyen, hogy a tányérok és poharak se maradjanak üresen!
Hatalmas svédasztalos kínálatunk, kedves felszolgáló személyzetünk mind közrejátszik abban, hogy ezt a különleges napot csak még szebbé tegye, mindezt egy Önök által kiválasztott elegáns környezetben.

Trófea Grill Étterem Rendezvényszervezés Nem éttermünkben tartaná esküvõjét? Már kiszemelt egy másik Önnek kedves helyszínt?
Semmi gond! Teljes körû esküvõszervezést ajánlunk házasulandó pároknak éttermünkben és külsõ helyszíneken egyaránt.
Mindent megszervezünk, ami hozzátartozik egy felejthetetlen

Trófea Grill Étterem Rendezvényszervezés

menyegzõhöz. Az étterem sokszínû étel és italkínálatából kedvére válogathatnak a menü összeállításához. Nem kell aggódnia,hogy az ételek finomak lesznek-e ezen a fontos alkalmon. Jöjjön el éttermeinkbe és akár inkognitóban kóstolja végig a kiszemelt ételsort.
Ha óhajtják elintézzük, hogy a hivatalos ceremónia is a helyszínen legyen megtartva.
Természetesen a dekorációról is gondoskodunk. Évszaknak megfelelõ virágokból, különbözõ dekorációs eszközök közül válogathat a pár.

 

Jégszobor, csokiszökõkút, különleges esküvõi torták, hogy az álomesküvõn minden olyan legyen, ahogy a pár eltervezte. Ha ehhez tûzijátékra is van szükség, készséggel állunk rendelkezésükre!

Igény szerint biztosítunk az ifjú pár számára profi fotóst, videóst, aki megörökíti az esküvõ minden örömteli pillanatát.
Ne legyen gondja, az esküvõi jármûre sem! Legyen szó akár limuzinról, hintóról, vagy a násznápet szállító buszról, bármelyiket beszerezzük a nagy napra, ezzel is tökéletesítve az amúgy is különleges napot.

A Trófea Grill Rendezvényszervezõ csapata minden kívánságát teljesíti a lehetõ legjobb minõségben és kivitelben. Keressen fel minket bátran, tegyük együtt különlegessé ezt a felejthetetlen napot!

Ha biztosra akar menni... Trófea Grill Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés felsõfokon!

Referencia éttermeink:

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM BELVÁROS
1061 Budapest, Király u. 30-32.
telefon: +36 20 999 8797,
+36 1 878 0522

Trófea Király u.

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM BUDA
1027 Budapest, Margit krt. 2.
telefon: +36 1 438 9090

Trófea Margit krt.

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM XIII. KERÜLET
1132 Budapest, Visegrádi u. 50/a.
telefon: +36 1 270 0366

Trófea Visegrádi u.

e-mail: trofea@trofeagrill.eu

Copyright © 2012 Trófea Grill Étterem. | 1027 Budapest, Margit krt. 2. | telefon: 438 9090 | mobil: +36 20 999 7708 | trofea@trofeagrill.eu