Rendezvényszervezés Budapest Trófea Grill Étterem

Komplett rendezvényszervezés: az eltelt évek során nagy tapasztalatot szereztünk az állami protokollban, konferencia és rendezvényszervezésben is, illetve a kapcsolódó összes (mûszaki, dekorációs) szolgáltatások tekintetében is teljeskörû szervizt biztosítunk. Fogadások,bálok, esküvõk, díszvacsorák, családi napok, sportnapok lebonyolítása 2 -tõl több ezer fõig. Állandó partnereink-alvállalkozóink segítségével ki tudunk elégíteni technikai igényeket (hangosítás, színpad és látványtechnika, zene és mûsorszolgálat, rendezvénysátrak stb.) dekorációs igényeket (virág, zöldnövény-dekoráció, stb.).

Az étterem és catering vezetése a szakmában nagy gyakorlatot szerzett protokollos és vendéglátós munkatársakból áll. Cégünk üzleti filozófiája, hogy minden rendezvény egyedi, és minden tisztelt megrendelõt teljes körûen ki kell szolgálni, hogy a rendezvény-szervezéssel járó gondok jelentõs részét levegyük válláról.

Minden rendezvényt gondos elõkészítés elõz meg. Minden esetben részletes írásos ajánlatot és berendezési tervet készítünk, ami természetesen a megrendelõ igényéhez igazodik.

A mûsoros rendezvények (bál, divatbemutató stb.) esetében a catering a mûsorhoz alkalmazkodik. Konyhánk a hazai és nemzetközi ízeken túl más speciális igények kielégítésére is felkészült.

A fõváros és vidék bármely helyszínén képesek vagyunk színvonalas rendezvények biztosítására. A megrendelõ által választott, vagy megjelölt helyszínre és létszámra. Elõzetes helyszíni szemle és berendezési terv alapján, a megfogalmazott igényeknek megfelelõ teríték és eszközök felhasználásával.

Ültetett rendezvények lebonyolítása a helyszíneknek megfelelõ létszám alapján akár 1000 fõig is lehetséges álló fogadások, 25 fõtõl akár 2500 fõs létszámig bonyolíthatóak.

Az étterem a vendéglátással kapcsolatos elõkészítõ, feldolgozó és befejezõ, valamint tálaló feladatokat cégünk saját konyhai és felszolgáló személyzettel végzi.

Vállalkozásunk készséggel áll az Önök rendelkezésére is!

Ha biztosra akar menni... Trófea Grill Rendezvényszervezés

 

Referencia éttermeink:

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM BELVÁROS
1061 Budapest, Király u. 30-32.
telefon: +36 20 999 8797,
+36 1 878 0522

Trófea Király u.

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM BUDA
1027 Budapest, Margit krt. 2.
telefon: +36 1 438 9090

Trófea Margit krt.

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM XIII. KERÜLET
1132 Budapest, Visegrádi u. 50/a.
telefon: +36 1 270 0366

Trófea Visegrádi u.

e-mail: trofea@trofeagrill.eu

Copyright © 2012 Trófea Grill Étterem. | 1027 Budapest, Margit krt. 2. | telefon: 438 9090 | mobil: +36 20 999 7708 | trofea@trofeagrill.eu